donderdag 16 juli 2009

Onze laatste dag alweer!

De groep is weer compleet.
Gisteren zijn Dave, Natasja & Joshua van JmeO Jimbaran terug gekomen, waar Dave vier dagen lang onderwijs heeft gegeven in de "School of Worship". Hij heeft het zo goed gedaan, dat de studenten hem niet meer wilden laten gaan!

Gebedpunt: momenteel ligt Dave (eigenlijk sinds dat hij gestopt is met lesgeven) met koorts in bed en zijn keel is ook beetje dik, waardoor hij moeilijk kan slikken.

Afgelopen maandag hebben we het 11-jarig bestaan van het weeshuis mogen vieren. Als team hebben wij hen (dank zij alle financiele giften vanuit Nederland) hen mogen zegenen met twee nieuwe wasmachines en twee naaimachines. De rest van het geld is bestemd voor de bouw van het jongenshuis.

Vanmiddag, onze laatste dag hier in Singaraja, gaan wij als team voor alle 60 bewoners koken: aardappels (10 kg schillen!), gehaktbal, sla en ijs. Hopen dat zij het allemaal gaan smullen! Daarna wordt het afscheid nemen...

Morgenvroeg om 5.30 uur gaan we, voordat we naar Kuta vertrekken, met twee bootjes de zee op om dolfijnen te bezichtigen. Daarna hebben we als team evaluatietijd en gaan we met z'n allen een paar dagen vakantie houden in Kuta. De 23ste vertrekken we weer richting Jakarta, waar de fam. Marx naar Nederland zullen doorvliegen. De fam. Haakmeester vliegt de dag erna. Samuel en Mariana blijven nog een aantal dagen in Jakarta, waar wij o.a. zullen gaan spreken bij Kings Kids Jakarta (een leuke reunie weer).

Blijf a.u.b. voor ons bidden!

Vanwege de slechte vrbinding, deze keer geen foto's.