zondag 5 juli 2009

Berichtje van het Singarajateam

Hartelijke groet uit warm Bali! (30-35 graden celcius)

Onze reis vanuit Dusseldorf, met tussenstops in Dubai en later in Jakarta, heeft in totaal zo'n anderhalve dag geduurd. Ondanks de zeer vermoeiende reis zijn wij allemaal goed en wel in Bali aangekomen, waar wij nu volop genieten van het warme klimaat, de zee & strand, het zwembad van ons hotel en vooral van de vriendelijke Balinezen.
Ons team maakt het goed en ook de kinderen doen het prima. Joshua (5) is nu alle rupia's bij elkaar aan het sparen voor de kinderen van het weeshuis. Verder genieten we van elkaar en van elkaar's humor.

Inmiddels hebben Samuel, Dijon, Rowan en ik de JmeO basis van Frieda Nanuru opgezocht, waar wij hartelijk werden verwelkomd door de staf & studenten van de Discipelschap Training School die nu gaande is. Connie & haar team vanuit Heidebeek komen de 18de naar dezelfde basis toe en we hopen elkaar, als wij vanuit Singaraja terugkomen, dan te ontmoeten.

Morgenmiddag om 13.00 uur vertrekken we met twee busjes naar Singaraja. Ferry & Ita (JmeO medewerkers) zullen ons erheen rijden.

Gebedspunt: voor de reis (door de bergen) naar Singaraja.
Bid dat God ons beschermt en vooral tegen misselijkheid enz.