vrijdag 11 juli 2008

Update Tual (5)

King is een van de jonge deelnemers van het Go Festival die net als zijn ouders naar de GPM gaat, de traditionele kerk. Thuis vertelt hij alles aan zijn moeder, waaronder de genezing van Davy (zie vorig bericht). King's moeder, die op haar beurt nieuwsgierig raakt, daagt het MM-team uit om voor haar reuma te komen bidden. Het team is gekomen en heeft gebeden. Jezus heeft ook deze vrouw aangeraakt waarop zij de Here Jezus aangenomen heeft!

Het Mission Maluku team maakt het verder goed en God is ook in verschillenden van hen aan het werk. Afgelopen woensdag- en donderdagavond was er de Mini-DTS (Discipelschap Training School): Na het horen van " Het kennen van God" en "Het hart van de Vader", zijn veel mensen voor gebed naar voren gegaan.

Vrijdag zal Linda voor de vrouwen van de gemeente de "ROCK" spreken en zaterdagavond spreekt Samuel voor de laatste keer in de jeugdgroep. Daarna zal er een liefdemaaltijd zijn voor zo`n 60 mensen, georganiseerd. door het Mission Maluku team, om de gemeente te zegenen.

Zondag a.s. zullen er nog verschillende activiteiten in de kerk zijn en maandag om 06.00 vliegt het team richting Ambon. Daar zullen zij een klein weekje doorbrengen. Hans, Nancy & Eddy blijven nog iets langer in Tual achter.

Volgende week zondag, 20 juli, komt het team in Nederland aan.