donderdag 1 oktober 2009

4 oktober: Laat je inspireren door de Happening


Op zondag 4 oktober nodigen wij jullie graag uit voor de Happening. Ditmaal zullen er twee voormalig Heidebekers te gast zijn als spreker en worship leader. Ongetwijfeld kent u ze wel.

De spreker van de avond is... Andrew Boonstra is getrouwd en heeft 2 kinderen die 17 en 19 jaar oud zijn en hij woont met zijn vrouw in Melbourne, Australie. Als gezin zijn zij elf jaar werkzaam geweest op Heidebeek. In Australie werken zij met jongeren in een aantal wijken van Melbourne. Andrews enthousiasme voor zending heeft er toe geleid dat hij met een aantal anderen een stichting heeft opgericht onder de naam 'Hopebuilders'. Op dit moment ontwikkelen ze met dit iniatief een dorp in Oeganda voor wezen en weduwen en zijn ze aktief in Rwanda en India. Andrew vindt onderwijzen van jongeren van groot belang, waardoor hij een warm hart blijft houden voor Jeugd met een Opdracht en jonge mensen. Meer info over Hopebuilders: http://www.hopebuilders.org.au/

En onze worshipleader... Samuel Joel is een van Nederlands bekendste Molukse zendelingen en is werkzaam voor Jeugd met een Opdracht in Assen waar hij samen met zijn vrouw Mariana en twee kinderen woont. Jarenlang werkte hij voor Jeugd met een Opdracht Heidebeek. Eerst in de Discipelschap Training School, later ontwikkelde hij een King's Kids team voor jongeren met Indonesische roots en woonzaam zijn in Nederland: Anak2 Raja. Tegenwoordig neemt hij (jong) volwassenen teams, met deze zelfde achtergrond, mee om christenen in Indonesie aan te moedigen. Zowel Samuel als Mariana hebben een sabatical achter de rug en dit is weer een van de eerste activiteiten waar Samuel van de partij zal zijn.

De Happening zelf is een maandelijkse samenkomst voor (voormalig) Jeugd met een Opdrachters en iedereen uit de wijde omgeving en wordt georganiseerd door Jeugd met een Opdracht, de internationale en interkerkelijke zendingsorganisatie die o.a gevestigd is in Heerde.

Het waar en wanneer op een rijtje:
Zondagavond 4 okt 19.00uur
Locatie: Centrum s Heerenhof, Zwarteweg 10, Heerde
Toegang: gratis (er is wel een collecte!)
De samenkomst is in het Engels/Nederlands!

Miranda Tollenaar
De Happening