dinsdag 22 januari 2008

Samuel zegt...


Groeten uit warm Ambon, waar het nu 30 graden is!
Het gaat heel goed met mij en wij genieten van ons zijn hier. Ook Wim & Sijtje genieten volop! (JmeO leiders, die momenteel pastoraal bezoek brengen aan de Heidebeek-DTS team die ook naar Ambon zijn meegegaan).
Na de ontmoeting en het etentje met de voorgangers van de gemeente "ROCK", ging Wim voor de voorgangers Chris en Ris en voor de hele (fulltime) staf bidden en profeteren. Hij was zo bewogen! `
s Avonds was ik met het hele DTS team naar mijn broer Anis & zijn vrouw Sophie op Kusu2 Sereh geweest. Het team ging aan het eind van de avond voor hen bidden en Romina (die vanuit Nederland stage loopt) heeft haar leven opnieuw aan God gegeven!

Vanmorgen naar de gevangenis geweest, waar Wim gesproken heeft. Zijn hart is echt voor de mensen hier en zowel Wim als Sijtje voelen zich enorm thuis. Sijtje heeft ook bij Algow gesproken wat heel erg fijn was.
Vanavond eten bij "Maples". Morgenvroeg wat zaken regelen en donderdagavond voor de laatste keer met het DTS team samenkomen, voordat zij vrijdag naar Java vertrekt.
Hans en ik vliegen vrijdag rond 14.00 uur naar Tual. Wij komen 30 januari weer terug op Ambon, omdat er op de 31ste geen vlucht is vanuit Tual. Wij zullen een nacht bij Anis & Sophie doorbrengen en gaan de 31ste richting Bali. Op 4 februari zijn wij weer terug in Nederland. God is met ons!