zondag 12 juli 2009

Update Mission Singaraja

Gebedspunt: een paar minuten geleden zijn Samuel, Erik & Rowan naar het ziekenhuis gegaan, vanwege Rowan's ontstoken voet. We ervaren dat het geestelijke strijd is en zullen uw gebeden erg op prijs stellen.

Dave, Natasja & Joshua Marx zijn nu tot en met donderdag in Jimbaran, waar Dave op de "School of Worship" les gaat geven over aanbidding. Het gaat verder goed met hen.

Hartelijk dank nog voor jullie gebeden: de tocht door de bergen naar de ver afgelegen dessa, die wij (Natasja, Erik, Dion & Mariana samen met Ventje & Dientje) daarna lopend hebben gedaan(30-45 min.) is onvergetelijk geweest. We hebben een kleine huisgemeente, temidden van de Balinese bevolking, mogen bemoedigen en zelf zijn wij ook bemoedigd door wat God in hun leven heeft gedaan. Zoals bv. een oude man van 80 (hindoeist), die eerst heel ziek was en door zijn schoonzoon de Here Jezus heeft aangenomen en daarna volledig gezond en genezen is!Verder hebben Natasja & Mijntje de afgelopen dagen hun manicure- en "beauty" klas met de oudere meisjes gehad, terwijl Erik samen met Ventje het behang in de klaslokaal hebben vastgelijmd en het terrein van twee nieuwe kranen hebben voorzien. Dave is druk bezig geweest met het herstellen van de computers. Mariana is voor een boek bezig met het verzamelen van allerlei informaties omtrent het weeshuis en brengt daarom veel tijd met Dientje door. Samuel is heeft afgelopen zondag in een kleine gemeente gesproken en is verder voor alles inzetbaar. Hij vermaakt zich vooral prima met de kinderen.De kinderen maken het uitstekend! Afgelopen zaterdag hebben wij de hele dag met alle kinderen & staf gezwommen. "Onze" kinderen gaan elke dag graag naar het weeshuis toe en vinden het heerlijk om met de kinderen te mogen optrekken: vliegeren, games, knutselen, corvee-taken doen en gezellig kletsen met elkaar. Dion is druk bezig met zijn Indonesische "studie" en kan al aardig met hen communiceren.


Afgelopen zaterdag werden Dave & Natasja in het zonnetje gezet (hun 18e anniversary) en werden verrast met een grote taart en een feestelijk maaltijd voor iedereen.

Vandaag bestaat het weeshuis elf jaar en daar zal ik in het volgende blog verder wat meer over schrijven.

Gods zegen en de lieve, warme groeten van ons allemaal!

Inmiddels is Rowan al terug van het ziekenhuis waaraan haar voet is geholpen. Ze heeft anti-biotica mee gekregen en wat medicijnen. Bid voor een voorspoedig herstel!