woensdag 8 juli 2009

Hartelijk dank!

Wij hebben eergisteren door de bergen met twee busjes gereden en niemand van ons is ziek of misselijk geworden na onze lange tocht van drieeneenhalf uur!


Kennismaking en geschiedenis over het ontstaan van het weeshuis
Knutselochtend onder leiding van Dion & Rowan
Inmiddels zijn we hier al twee dagen in Singaraja en we hebben het erg naar onze zin. De kinderen doen het heel goed en zo ook de ouders. We verblijven in een leuk hotel vlakbij het strand, voorzien van een heel groot zwembad, waar wij ons, in onze vrije uren, heerlijk vermaken.


Gezamenlijk eten


Mijntje introduceert Len "Colour me beautiful"

Vanaf de eerste dag hebben de kinderen van het weeshuis onze harten gewonnen. Eerst hebben Ventje en Dientje alles verteld over hun visie en het onstaan van "Jewel of the Nation" en daarna hebben we met elkaar de programma's besproken. We konden direkt aan de slag! Er werd dezelfde middag de nodige inkoop gedaan, zoals onderhoudsonderdelen, nagellakken en watten voor Natasja's manicure-les, knutselwerken enz. enz.


Natasja met haar manicure klas

Vanavond hebben beide families een korte getuigenis mogen geven in een kleine huisgemeente, waar wij met z'n allen gezellig op de grond zaten en samen de Heer hebben groot gemaakt. Mensen waren bemoedigd en nodigden ons om weer terug te komen.


Huiskringbezoek

Morgen gaan eerst Samuel en Mariana iets delen aan de King`s Kids en daarna gaan wij samen met de kinderen een andere huisgemeente bezoeken, maar daarvoor moeten we anderhalf uur door de bergen gaan rijden. Jullie gebeden blijven onmisbaar!
Tuhan memberkati oftewel Gods zegen!
(Spreuken 25:25)