zaterdag 14 juli 2007

Land in zicht......

Hallo lieve mensen,
Hier dan een berichtje van de correspondent van het MM2007 team met de melding dat ze afgelopen vrijdag veilig zijn aangekomen op Bali!! De vlucht verliep voorspoedig en ging sneller dan ze verwacht hadden.
Tante Mariana:

"In denpasar werden we opgewacht door een aantal mensen van de JmeO basis Jimbaran, waaronder Vivi die ook deze keer met ons op tour naar Ambon gaat. We genoten van de gastvrijheid van de basis in Jimbaran en werden ondergebracht in luxe kamers van 2, 3 of 4 personen (de dames!), allemaal voorzien van een w.c en een doucheruimte. De mannen sliepen bij elkaar op een andere locatie, 500 m. hier vandaan. Op de eerste avond hadden de mannen onderling een geweldige tijd van lofprijzing en aanbidding en de H.G. was duidelijk aanwezig! Vrijdag: heerlijk uitgeslapen tot 9.00 uur, want het ontbijt was om 9.30 uur voor ons (brood, pindakaas, jam, pisang goreng en .... patat ! )Sommigen van ons kampen met jetlag en waren van 2.00 - 5.00 in de morgen wakker! Daarna van 11.00-13.00 uur tijd doorgebracht met de DTS studenten en staf en het was GEWELDIG! We gingen voor elkaar bidden en ons team had het voorrecht om met elke student te gaan bidden. De DTS bestaat uit studenten met verschillende nationaliteiten uit: Amerikanen, Japan, Irak, Australie, de Filipijnen en Indonesiers. De school bestaat uit zo'n 20 studenten. 's Middags en s' avonds waren we vrij en de meesten van ons gingen naar Kuta toe. "

"God is goed en ondanks alle vermoeidheid en jetlag voelen we ons gedragen en ervaren we met z'n allen de vreugde des Heren!"

....zo te horen zijn er dus veel indrukken en gaat het goed. Prijs de Heer!
Vanochtend 5.30 zijn ze naar Tual vertrokken. Laten we blijven bidden voor het team dat ze ook daar een gezegende tijd mogen doormaken!

Blessings!!