maandag 25 juni 2007

How great are YOU Lord!


Edu's afbeelding: de eerste foto links van de tweede rij
  • God heeft afgelopen weekend een groot wonder verricht. Edu, die maandenlang met gezondheidsproblemen worstelde (o.a. hartproblemen, bloedingen en braken), werd op doktersadvies aangeraden om NIET met ons op Mission MalukuTour te gaan. Maar zaterdag kwam de ommekeer: tijdens een gebedsdienst kreeg hij een ontmoeting met de levende God. Zijn hart en zijn darmen werden door Gods Geest aangeraakt en Edu is genezen! (Zelfs op het toilet merkte hij het verschil!). Het was een en al vreugde en we zijn allemaal zo bemoedigd door de Heer.

  • Gemeente "Levend Water" uit Zwolle heeft afgelopen zondag de uitzenddienst voor ons volledig verzorgd: eten en lekkere hapjes werden bereid en verkocht, een goede aanbiddingsband met uitstekende zangeressen en muzikanten, een prachtige menari-dans en wat Keieze liederen werden ons toegezongen. HARTELIJK DANK LIEVE GEMEENTE!!!

  • En het allerbelangrijkste: er werd voor ons gebeden en als team ontvingen we de zegen van God mee met o.a het profetisch woord: "Petrus, die op het water naar Jezus toe liep" (dit hebben we gedurende onze voorbereidingen al meerdere keren ontvangen en dezelfde schilderij was in de ruimte aanwezig, waar we altijd samenkwamen)


  • De verkoop van eten & hapjes en de collecte hebben in totaal 1300 euro's opgeleverd voor het Tual Project