maandag 28 mei 2007

3 juni a.s.; It's happening again!

Wow. Op de vorige Happening hebben we twee records verbroken. Nog nooit waren er zoveel mensen (de stoelen waren letterlijk en figuurlijk niet aan te slepen)... en nog nooit duurde de dienst zo lang (oeps). Maar het was een sprankelende avond met songleader: Florence Tsala, Gerald Troost (optreden) en Pr Dennis John (spreker) en een bijzondere gelegenheid om God beter te leren kennen. We kijken weer uit naar de aankomende Happening op 3 juni en hebben daarvoor de volgende mensen uitgenodigd:


Bart Doornweerd, de spreker van deze Happening, is getrouwd met Marianne. Ze hebben vier kinderen en een kleinzoon en zijn al meer dan 30 jaar betrokken bij Jeugd met een Opdracht. Naast dat zij jaren lang gewerkt hebben op de basis in Heerde, zijn zij ook een aantal jaren werkzaam in Nepal en India geweest. Met deze landen zijn ze nog steeds nauw verbonden. Bart leidt het werk van Jeugd met een Opdracht in Ede. In Nederland geeft hij spreekbeurten en cursussen en in India, Nepal en Bangladesh ondersteunt hij meer dan 1000 plaatselijke zendingswerkers. Meer info www.ywam-ede.nl


Freddy Joël zal leiding zal geven aan de samenzang op 3 juni. Freddy is van Molukse afkomst en heeft een bewogenheid voor de Molukkers in en buiten Nederland. Achttien jaar werkte hij samen met zijn vrouw Mariana en hun twee kinderen op de Jeugd met een Opdracht basis in Heerde maar sinds 2000 wonen en werken zij in Assen waar zij het werk van deze organisatie leiden. De nadruk van hun activiteiten ligt vooral op training en evangelisatie. Freddy is gepassioneerd om jonge mensen te helpen hun bestemming te vinden en hen daarin verder te helpen. Sinds 1998 neemt hij ook vanuit Nederland teams mee naar Ambon, zo ook deze zomer. Meer info: assen@ywam.nl

Shakira Wong Sioe (17 jr.) zal ook een kort optreden verzorgen. Zij woont in Apeldoorn en eindigde drie jaar geleden als tweede op het Junioren Songfestival (Vara) met haar zelfgeschreven nummer: Dansen in Afrika. In 2005 liet ze opnieuw van zichzelf horen door middel van haar debuutsingle ‘Hungry’. Shakira zit op dit moment in het laatste jaar van haar middelbare school en is al een geruime tijd deel van van het black gospel koor Inside Out.

We zien er naar uit jullie allen weer te ontmoeten deze0 zondagavond om 19.00 in Centrum ‘s Heerenhof, aan de Zwarteweg 10 in Heerde. De Happening is een internationale samenkomst door en voor Jeugd met een Opdracht & geïnteresseerden. De toegang is gratis, we zamelen wel geld in voor een goed doel.

De invulling van de volgende Happening ziet er als volgt uit:
  • 1 juli: songleader: Johnny Meyerink (JMEO Heerde), spreker; David de Vos (Go & Tell)
  • 5 aug: info volgt nog
  • 2 sept: songleader: Reinier Blijleven (JMEO Amsterdam), spreker: Maaike Starreveld (Soulsurvivor)
  • 7 okt: songleader: Gilbert Thera (Maranatha Amsterdam), spreker: Mark Cockburn (JMEO RescueNet)

Geplaatst door Miranda Tollenaar, www.spoiled-for-the-ordinary.blogspot.com