maandag 8 september 2008

Hart voor Assen, 9 september a.s.

Na een periode van betrekkelijke rust, zullen de meesten van ons zich nu weer hebben in te zetten voor het werk in de wijngaard. Het stuk werkveld dat ons is toevertrouwd is Assen e.o.
Het is goed en nodig dat de werkers in de wijngaard elkaar kennen, elkaar ontmoeten en elkaar bemoedigen. De bijeenkomsten van Hart voor Assen geven daartoe de gelegenheid.
Een derde seizoen gaan we in. Bemoedigend is het, dat we steeds met heel wat mensen rond de (maaltijd)tafel zitten, ervaringen uitwisselen en voor elkaar en de stad bidden. Graag nodig ik je uit voor de bijeenkomsten van dit seizoen: elke tweede dinsdag in de maand.

De eerste bijeenkomst van dit seizoen staat hierboven vermeld
Tijd: vanaf 12.15 tot 13.30 uur
Locatie: de Bethelkerk, Groningerstraat 14 ( t.o. Action).

Ds. Sieds de Jong zal ons bemoedigen vanuit de Bijbel en vertellen over ontwikkelingen die gaande zijn in Kloosterveen. Kerk zijn in een nieuwe wijk en met een gemeente die zelf nog vorm moet krijgen is een hele uitdaging. Fijn dat Sieds daarvan wat wil vertellen.

Programma:
12.15 uur: Ontvangst en ontmoeting
12.30 uur: Maaltijd
13.00 uur: Bemoediging en gebed
13.30 uur: Sluiting

De initiatiefgroep bestaat uit:
Ds. Sieds de Jong ( GKV), Samuël Joël (Jeugd met een Opdracht),ds. Stoffer Otten (CGK), Dennie Rozeveld ( JeugdkerkThe Life), ds. Henk Sleebos, em. legerpredikant, ds. Ton Vos (NGK).

Namens de initiatiefgroep,
ds. Stoffer Otten
Peter van Anrooystraat 23
9402 TR Assen
Tel: 0592 -344034 E-mail: s.otten@solcon.nl